Sådan gør du  Nicaragua Bolivia  
 

Små projekter - store resultater

Det er ikke altid beløbets størrelse, der er afgørende for, om et projekt i den 3. verden bliver en succes. Store beløb betyder ikke altid store succeser.

International Børnesolidaritet har erfaring for, at man også kan udrette en del med små penge.
Derfor arbejder International Børnesolidaritet ofte med mindre grupper af børn, sponsoreret af fagforeninger, arbejdspladser, skoler og institutioner. Derved bliver projekterne overskuelige og meget konkrete, og sponsorerne får mulighed for at følge udviklingen.

International Børnesolidaritet arbejder ikke med sponsorater for enkelte børn. Vi tror ikke på individuelle løsninger. Vi tror på, at børn kan forandre gennem sammenhold og organisering. Derfor omfatter International Børnesolidaritets sponsorater altid grupper af børn.

Det er let at blive sponsor

Der er ikke nogen fast pris eller øvre grænse for sponsorater. Der er dog et minimumsbeløb på 500 kr. pr. måned. Et sponsorat gælder ét år. Beløbet opkræves kvartalsvis.

Sponsorer modtager 2-3 gange om året beretninger, breve og fotos om arbejdet med børnegruppen, således at det er muligt at følge udviklingen.

Sponsoren vælger selv, hvilken børnegruppe, der skal støttes. Hjemmesiden indeholder eksempler på børnegrupper, der mangler støtte. Klik ind på de enkelte lande i menuen.

Kontakt International Børnesolidaritet, hvis du/I har lyst til at blive sponsorer.

til top