Ny arbejdsgruppe for udsatte børn

Inhijambia

Inhijambia Danmark bliver en del af International Børnesolidaritet

-Jeg ser med enorm glæde og stolthed frem til samarbejdet, siger Jeannette Krogh. Hun er tidligere formand for Inhijambia Danmark og mangeårigt medlem af International Børnesolidaritet.

Fremover er de 2 organisationer forenet i samme sag. Støtteforeningen Inhijambia Danmark er nemlig pr. 1. marts 2020 blevet en del af International Børnesolidaritet og vil fungere som en arbejdsgruppe, der fortsætter solidaritetsarbejdet. Inhijambia Danmark har gennem 6 år arbejdet for at skaffe midler til Inhijambia i Nicaragua. De holder oplæg i Danmark om Inhijambias arbejde i Nicaragua med gadebørn på Orientalmarkedet i hovedstaden Managua. Børn og unge, som lever i fattigdom uden tag over hovedet tilbydes husly, rådgivning, undervisning og jobtræning. Inhijambia har gennem mange år været en af International Børnesolidaritets samarbejdspartnere i Nicaragua

Inhijambia losseplads

Inhijambia Danmark måtte i 2019 lukke på grund af for få personressourcer, men kan nu fortsætte det vigtige arbejde i den nye gruppe under International Børnesolidaritet. Sekretariatet vil deltage i koordineringen af arbejdsgruppens aktiviteter og stå for administrative opgaver.

-Solidaritetsarbejdet og en fælles vision om at hjælpe gadebørn og andre sårbare børn og unge ude i verden binder International Børnesolidaritet og Inhijambia Danmark sammen, siger Jeanette Krogh.