Latinamerikaekspert ny sekretariatsleder hos International Børnesolidaritet

Misha Wolsgaard-Iversen overtager 1. august stafetten efter Grete Lyngsø og Freddie Kristiansen, som efter at have stået i spidsen for International Børnesolidaritet i mere end 30 år, går på pension. Misha kommer fra en stilling som politisk rådgiver og Latinamerikakoordinator i Oxfam IBIS.

”Mit hjerte banker for Latinamerika. International Børnesolidaritet arbejder med børn og unge, som er nogle af de mest udsatte grupper i verdens mest ulige region. Det er et kæmpe privilegium at få lov til at arbejde med børn og unge, som kæmper for deres rettigheder og for at få indflydelse.” siger Misha Wolsgaard-Iversen.

Misha kommer både til at arbejde med International Børnesolidaritets program i Latinamerika, og skal sammen med sekretariatet og frivillige udbrede kendskabet til børn og unges rettigheder og udfordringer i Latinamerika til børn og unge i Danmark, blandt andet gennem Det Latinamerikanske Marked.

”Mit hjerte banker for Latinamerika,” siger Misha Wolsgaard-Iversen, ny sekretariatsleder i International Børnesolidaritet.