Bliv aktiv

International Børnesolidaritet mener, at solidaritet er nødvendigt for at ændre på uligheden i verden. Selvom uligheden og problemerne kan synes store, kan selv den lille solidaritet være med til at skabe forandring.

Solidaritet kan være oplysningsarrangementer ved 1. maj, på arbejdspladsen eller til en generalforsamling. Det kan også være en temauge i skolen eller på daginstitutionen, der afsluttes med et forældrearrangement.

Vi bidrager gerne med viden og materialer, hvis du ønsker at lave et solidaritetsskabende arrangement, ligesom vil altid er åbne for nye samarbejder.

Lav et solidaritetsarrangement

Hvis du ønsker at holde et arrangement, som sætter fokus på solidaritet, børns vilkår eller forhold i Latinamerika, har vi både foldere, flyers, bøger, film, genstande til udstilling mv., som vi stiller til rådighed. Organisationens personale deltager også gerne med oplæg, film og salg af bøger og latinamerikanske kunsthåndværk.

Bliv frivillig

International Børnesolidaritet har flere frivillige tilknyttet, som bl.a. hjælper med oversættelser mellem dansk/spansk og kommunikationsindhold til sociale medier.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at være med i en organisation, hvor global solidaritet og arbejdet med børns rettigheder er omdrejningspunktet.

Skriv til os på ibs@ibssol.dk for at høre nærmere om mulighederne